opc_loader
Merken
Verzending

 Gratis verzending

vanaf 50 euro

binnen België 

Blijf op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van nieuw binnen gekomen collecties en belangrijk nieuws, volg ons op Social Media!

Verzending

  • Wij bezorgen onze producten in heel België en Europa.

  • Voor de verzending maken wij gebruik van Bpost. Bpost garandeert een traceerbaarheid van alle pakketten, een snelle levering en een verzekering mocht de verzending verloren gaan.       

  

  • Bpost: Levering van de paketten gebeurt nadat de betaling is voltooid. Leveringstijd België 1 à 2 dagen en voor derest van Europa 3 à 4 dagen. Bpost heeft partnersschappen met locale postverwerkingsbedrijven voor de leveringen, zoals: La Poste française voor Frankrijk, Postnl voor Nederland, enzovoort... .

kilogram (kg) België

Nederland, Luxemburg,

Duitsland en Frankrijk

Verenigd
koninkrijk
andere
EU landen
0 > 30 kg 5 € 8 € 12 € 22 €
Gratis verzending vanaf (*) 50 € 75 € 100 € 200 €

        

Bezorgen op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

Verzending via envelop is mogelijk maar op eigen risico.

Gelieve me hiervoor te contacteren op zitadella@proximus.be.

Wij behouden ons het recht om de verzendkosten aan te passen. Bij ophaling worden geen verzendingskosten aangerekend. Tijdens periodes waar kortingen worden toegestaan alsook soldenperiodes wordt steeds verzending aangerekend.

Opgelet: Als u eerst een bestelling doet van bijvoorbeeld 3 stuks van 50 € = 150 €, zijn de verzendkosten gratis. Maar als u nadien beslist om 2 stuks terug te sturen (waardoor de bestelling slechts 50 € bedraagt) , worden de transportkosten wel in rekening gebracht bij de terugbetaling.

Alle bestellingen kunnen normaal binnen de 7 kalenderdagen geleverd worden binnen België. Voor bestellingen naar het buitenland kan dit iets langer duren. In het geval wij op verlof zijn, kan de levering van uw bestelling ook iets langer duren, maar wij doen ons uiterste best om u daarvan op de hoogte te brengen indien mogelijk.