opc_loader

Beste klanten,

Na véél wikken en wegen heb ik besloten de website te sluiten. 

Deze blijft nog één jaar open en daarna kan er enkel besteld worden via bol.com:

Zitadella artikelen kopen? Alle artikelen online | bol

Verzending

 

  • Wij bezorgen onze producten in heel België en Europa.

 

  • Voor de verzending maken wij gebruik van Bpost. Bpost garandeert een traceerbaarheid van alle pakketten, een snelle levering en een verzekering mocht de verzending verloren gaan.

  

  • Bpost: Levering van de paketten gebeurt nadat de betaling is voltooid. Leveringstijd België 2 à 3 dagen en voor derest van Europa 3 à 4 dagen. Bpost heeft partnersschappen met locale postverwerkingsbedrijven voor de leveringen, zoals: La Poste française voor Frankrijk, Postnl voor Nederland, enzovoort... .

 

kilogram (kg)België

Nederland

en Luxemburg

Frankrijk

en Duitsland

Verenigd
koninkrijk
0 > 30 kg6 €9 €

10 €

12 €
Gratis verzending vanaf (*)75 €

75 €

100 €

100 €

        

Bezorgen op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

Verzending via envelop is mogelijk maar op eigen risico.

Gelieve me hiervoor te contacteren op zitadella@proximus.be.

Wij behouden ons het recht om de verzendkosten aan te passen. Bij ophaling worden geen verzendingskosten aangerekend. Tijdens periodes waar kortingen worden toegestaan alsook soldenperiodes wordt steeds verzending aangerekend.

 

Opgelet: Als u eerst een bestelling doet van bijvoorbeeld 3 stuks van 50 € = 150 €, zijn de verzendkosten gratis. Maar als u nadien beslist om 2 stuks terug te sturen (waardoor de bestelling slechts 50 € bedraagt) , worden de transportkosten wel in rekening gebracht bij de terugbetaling.

 

Alle bestellingen kunnen normaal binnen de 7 kalenderdagen geleverd worden binnen België. Voor bestellingen naar het buitenland kan dit iets langer duren. In het geval wij op verlof zijn, kan de levering van uw bestelling ook iets langer duren, maar wij doen ons uiterste best om u daarvan op de hoogte te brengen indien mogelijk.