opc_loader

Beste klanten,

Na véél wikken en wegen heb ik besloten de website te sluiten. 

Deze blijft nog één jaar open en daarna kan er enkel besteld worden via bol.com:

Zitadella artikelen kopen? Alle artikelen online | bol

Over ons: Zitadella

 

Zitadella is geen groot postorderbedrijf of de zoveelste anonieme online webwinkel op het internet. Zitadella is een unieke webshop die een uitgebreide verzameling hippe kinderkledij combineert met een groot aanbod van leuke, originele  juwelen gemaakt uit speelse en kleurrijke materialen.

 

Bij Zitadella heeft u via de webshop persoonlijk contact. Wij verzorgen ook persoonlijk de verhandeling van uw pakket van A tot Z. In geval van problemen, vragen of bedenkingen bij uw online aankoop, hoeft u dus zeker niet te aarzelen om ons rechtstreeks te contacteren via e-mail: zitadella@proximus.be.

 

Zitadella is opricht door Delrue Zita samen met haar echtgenoot Florizoone Stijn. Zij zijn de trotse ouders van Zoë (11) en Aäron (8). Omdat Zita 8 jaar lang als goudsmid heeft gewerkt en steeds creatief bleef ook in haar zoektocht naar kleding voor haar zoon en dochter, wou zij deze zéér creatieve webshop oprichten.

 

De juwelenlijn van Zitadella is volledig handgemaakt, voornamelijk uit zilver, met verwijzingen naar de natuur tegen betaalbare prijzen.

 

De kinderkleding bestaat uit een reeks bekende en ecologische merken die zéér kleurrijk zijn, één van de aspecten waarvoor Zitadella staat.

 

Bij deze wensen wij u véél winkelplezier!

Zita en Stijn

 

Sparrenlaan 19

8630 Veurne

BTW: BE 0683.426.366
Bevoegde rechtbank (RPR) Veurne

E-mail: zitadella@proximus.be

Telefoon: +32 (0)473 75 65 19