opc_loader

Beste klanten,

Na véél wikken en wegen heb ik besloten de website te sluiten. 

Deze blijft nog één jaar open en daarna kan er enkel besteld worden via bol.com:

Zitadella artikelen kopen? Alle artikelen online | bol

Print deze pagina:

Algemene voorwaarden

Alle online aankopen kunnen gedaan worden als éénmalige bezoeker of na registratie van uw gegevens in de webshop van Zitadella. Bent u een nieuwe klant, zult u gedurende het afrekeningsproces gevraagd worden om uw gegevens in te vullen. Bent u een terugkerende klant en heeft u een accountregistratie gedaan, kunt u ten allen tijde inloggen met uw gebruikersnaam en paswoord, ook tijdens het afrekeningsproces. Uw gegevens blijven dan telkens bewaard door onze webshop.

 

Bestellen van het door u gekozen product

In de webshop kiest u gewoonweg het product (en indien nodig, de kledingmaat, ringmaat of kleur) dat u wenst te bestellen. Door middel van de "In de winkelwagen" knop wordt het product toegevoegd aan uw mandje. U kan uw bestelling wijzigen of verwijderen door in het webshop menu naar uw mandje te gaan en uw bestelling na te kijken. Gedurende het afrekeningsproces kunt u uw gegevens en bestelling naar wens aanpassen.

Noot: De klant dient er rekening mee te houden dat de foto's (voornamelijk de kleuren) op de website kunnen afwijken van de realiteit (vanwege instellingen van het beeldscherm of belichting). Wij doen ons uiterste best om de kleuren van onze producten zo correct mogelijk weer te geven.

 

Bevestiging van uw bestelling

Als alle gegevens van uw bestelling correct zijn ingegeven, kiest u "Afrekenen". Uw bestelling wordt een laatste keer nagekeken door ons systeem en als alles in orde is, wordt de bestelling meteen doorgestuurd. Na deze bevestigen van uw bestelling, krijgt u een e-mail toegestuurd met alle gegevens van uw bestelling. Als u gekozen heeft voor een online betaalmethode, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde pagina van de door u gekozen betaalmethode. Van zodra wij uw bestelling verwerkt hebben, wordt u door ons per e-mail verder geïnformeerd over de status van uw bestelling.

 

Betaling van de online aankoop

Betaling van de aangekochte goederen moet gebeuren binnen de 7 dagen nadat u van ons een bevestiging hebt gekregen dat de bestelling klaar is voor verzending. Anders beschouwen wij de bestelling als niet bestaande en worden de goederen terug vrijgemaakt voor verkoop in onze winkels. Ook kunnen wij na die 7 dagen, de geldigheid van ons aanbod en prijzen niet garanderen.

De betaling per overschrijving hoeft slechts te gebeuren nadat u van ons bevestiging hebt gekregen dat het pakket klaar is voor verzending.

De betaling met paypall gebeurt op het einde van uw online bestelling op onze website. In het geval de goederen niet meer beschikbaar zijn of u de bestelling wenst te annuleren, kunnen wij de online betaling ook eenvoudig, snel en kosteloos annuleren. Betalingen met debetkaarten (bankkaarten) en kredietkaarten gebeuren via de beveiligde websites van Paypal. Hiermee kunt u snel en veilig betalen met uw meest courante betaalkaarten. Beide zijn een erkende en gecertificeerde Payment Service Provider die voldoen aan de strengste normen inzake veilige internetbetalingen.

 

Gegevens webshop

Zitadella (Stijn Florizoone)

Sparrenlaan 19
8630 Veurne

BTW: BE 0683.426.366
Bevoegde rechtbank (RPR) Veurne

E-mail: zitadella@telenet.be

 

De transportkosten

De transportkosten worden automatisch verrekend tijdens het afrekeningsproces. Wij hanteren enkel de tarieven van de belgische Nationale Post en beperken ons tot verzendingen binnen Europa.

 

Bpost: Levering van de paketten gebeurt nadat de betaling is voltooid. Leveringstijd België 2 à 3 dagen en voor derest van Europa 3 à 4 dagen. Bpost heeft partnersschappen met locale postverwerkingsbedrijven voor de leveringen, zoals: La Poste française voor Frankrijk, Postnl voor Nederland, enzovoort... .

 

kilogram (kg)België

Nederland,

en Luxemburg

Duitsland

en Frankrijk

Verenigd
koninkrijk
0 > 30 kg6 €9 €

10 €

12 €
Gratis verzending vanaf (*)75 €75 €

100 €

100 €

         

Bezorgen op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

Verzending via envelop is mogelijk maar op eigen risico. Gelieve me hiervoor te contacteren op zitadella@telenet.be.

 

Opgelet: Als u eerst een bestelling doet van bijvoorbeeld 3 stuks van 50 € = 150 €, zijn de verzendkosten gratis. Maar als u nadien beslist om 2 stuks terug te sturen (waardoor de bestelling slechts 50 € meer bedraagt) , worden de transportkosten wel in rekening gebracht bij de terugbetaling.

We behouden ons het recht voor om verzendkosten aan te passen. Bij het afhalen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Zowel tijdens periodes waarin kortingen zijn toegestaan ​​als tijdens verkoopperiodes worden altijd verzendkosten in rekening gebracht.

Alle bestellingen kunnen normaal binnen de 7 kalenderdagen geleverd worden binnen België. Voor bestellingen naar het buitenland kan dit iets langer duren. In het geval wij op verlof zijn, kan de levering van uw bestelling ook iets langer duren, maar wij doen ons uiterste best om u daarvan op de hoogte te brengen indien mogelijk.

 

Terugsturen (verzakingsrecht) en omruilen

Terugsturen en omruilen van de goederen kan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Gelieve ons altijd binnen die 14 dagen via e-mail of per telefoon in te lichten dat u wenst af te zien van uw aankoop, anders vervalt uw verzakingsrecht. Het volstaat om een e-mail te sturen naar postyzd@telenet.be en dan wordt er verder praktisch afgesproken via e-mail of telefoon voor de verzendingen en terugbetalingen.

Het pakket weigeren bij aflevering of niet ophalen bij de post of TNT, geldt niet als verzaking.

Enkel niet gedragen kinderkleding en juwelen komen in aanmerking om terug te sturen of om te ruilen. Enige vorm van slijtage of schade aan de teruggestuurde goederen, zal door Zitadella niet aanvaard worden.

Alle goederen dienen terug gestuurd te worden naar Zitadella (Zita Delrue) te Veurne.

Nadat u te kennen heeft gegeven dat u de producten wenst terug te sturen, heeft u maximaal 14 dagen tijd om de retours op te sturen.

 

De transportkosten voor het terugsturen van het pakket zijn altijd ten laste van de klant.

 

Bij een omruiling betaalt u enkel transportkosten voor het terugsturen van uw pakket naar Zitadella. Wij begrijpen maar al te goed dat u misschien een maatje meer of minder nodig heeft. Als extra service, sturen wij u daarom ook GRATIS de juiste maat terug in geval van een omruiling. U betaalt dus niet nog eens extra transport om de juiste maat te ontvangen. Wij houden ons enkel het recht voor om bij deze verzending gebruik te maken van de voor ons meest geschikte transportmethode.

 

Geannuleerde bestellingen worden terugbetaald van zodra het pakket correct terug bij Zitadella is aangekomen. Wij betalen het volledige bedrag terug inclusief de eventuele verzendkosten die u betaald heeft toen u de bestelling plaatste. De transportkosten voor het terugsturen van het pakket naar de winkel blijven wel voor de rekening van de klant.

 

Garantie

Elk probleem of gebrek met betrekking tot de levering van een product, beschadiging of kwalitatieve problemen, moeten binnen de 7 dagen gemeld worden aan Zitadella via e-mail, brief of telefoon. Wij kijken dan samen met u voor een gepaste oplossing (herstel, omruiling of terugbetaling). Voor de contactgegevens van de verantwoordelijken, kunt u onze contactpagina raadplegen. Terugsturen en omruilen van producten waarvan het defect door Zitadella aanvaard wordt, gebeurt zoals hierboven beschreven staat.

Zitadella is niet aansprakelijk voor problemen veroorzaakt door overmacht, verkeerd gebruik of foute behandeling van een artikel door de klant. Wij voorzien wel de wettelijk opgelegde garanties en het transport van uw bestelling is ook altijd verzekerd door ons.

 

Zitadella en uw privacy

Zitadella respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Zitadella zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Zitadella gebruikt uw gegevens om de volgende diensten te kunnen bieden:

 

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

 

Om het winkelen bij Zitadella zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

 

Als u zich bij Zitadella registreert, bewaren wij uw gegevens op een Secure (=beveiligde) Server. Bij uw registratie slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

 

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Zitadella verkoopt uw gegevens niet

Zitadella zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Zitadella

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw gegevens bij Zitadella raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer.

 

Alle bestellingen worden standaard zonder registratie of login uitgevoerd. Hierbij worden de persoonlijke gegevens die u invult, tijdelijk opgeslagen (30 minuten) om u de tijd te geven om uw bestelling af te werken. Er wordt dan geen account aangemaakt of gegevens opgeslagen, behalve uw bestelbon. Wenst u niet bij iedere bestelling opnieuw uw gegevens in te vullen, dient u zich te registreren.

 

Klanten die over een login en paswoord beschikken op onze website en webshop, kunnen deze ten allen tijde inkijken, wijzigen en laten verwijderen (verwijderen via e-mail naar postyzd@telenet.be). U kunt deze gegevens bekijken nadat u ingelogd bent in de webshop. Daar kunt u via het linker menu, via de de tab "Uw account", uw persoonlijke gegevens raadplegen. Mocht u nog vragen hebben of problemen ondervinden bij het bewerken van uw gegevens of als u uw gegevens wenst laten te verwijderen, kunt u altijd via e-mail contact opnemen met de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonlijke gegevens op het adres postyzd@telenet.be.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Zitadella gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies bevatten informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Zitadel geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over onze Privacy Policy, dan kunt u ons een bericht sturen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.